Topp ti februar gir deg dei ti mest brukte oppskriftene på bloggen i månaden som gjekk. Kanskje har du same favorittar som på lista? Eller kanskje er det heilt andre… Fortsett å les »
Vekemeny 11
Vekemeny 11 kjem susande her, og det vil jo seie at veke 11 også kjem susande. Desse dagane mellom kvar vekemeny går så kjapt! Det er herleg hektisk med kvardag… Fortsett å les »
Suksessterte i langpanne
Suksessterte i langpanne er ein fin måte å få laga ekstra mykje av denne gode kaka. Som namnet tilseier er denne kaka ein suksess å servere, og ofte den som… Fortsett å les »
Steikt torsk med bacon, eggesmør og blomkålpuré
Steikt torsk med bacon, eggesmør og blomkålpuré er kvardagsmiddag med stor K. Fisk og grønsaker med digg topping av bacon og egg i smelta smør. Her er det næringsrik mat… Fortsett å les »
Vekemeny 10
Vekemeny 10 byr på kvardagsmiddagar, god brødbakst og noko godt til helga. Akkurat slik ein vekemeny skal vere! Håper du finn noko som fristar, og at du også kjenner ny… Fortsett å les »
Panerte karbonader med muskatsaus
Panerte karbonader med muskatsaus er perfekt kvardagsmiddag som er laga og klar til servering på 30 minutt. Pass på at du får potetene på kok først, det er dei som… Fortsett å les »
Vekemeny 9
Vekemeny 9 er klar, og det betyr for vår del at vinterferien er overstått! Det har ikkje vore store ferie-veka for dei fleste her i huset, mest meir logistikk og… Fortsett å les »
Fastelavnsbolle med sjokoladekrem
Fastelavnsbolle med sjokoladekrem er kidsa sin favorittversjon av fastelavnsbollane. Ikkje så glade i syltetøy, men sjokolade går sjølvsagt ned på høgkant. Vi testa desse no i vinterferien, og var skjønt… Fortsett å les »
Flettekrans med eplemos og kanel
Flettekrans med eplemos og kanel smakar nydeleg søtt og godt, og er gjærbakst på sitt aller beste. Med denne på bordet kan du lett glede dei rundt deg, både til… Fortsett å les »
Topp ti januar
Ok då. Eg veit eg er lovleg seint ute med favorittane frå førre månad. Det er aldeles snart klart for å finne favorittane for februar, men eg kan ikkje la… Fortsett å les »