Smuldrepai med epler er ein super måte å bruke haustens epler på. Smuldredeig kan du lage både med og utan kjøkkenmaskin tilgjengeleg, noko som gjer dette til ei fin oppskrift… Fortsett å les »
Reklame
Reklame
Smuldrepai med epler er ein super måte å bruke haustens epler på. Smuldredeig kan du lage både med og utan kjøkkenmaskin tilgjengeleg, noko som gjer dette til ei fin oppskrift… Fortsett å les »
Vekemeny 36 er klar, og no er kvardagen så godt i gong at ein ikkje skulle tru at det berre er nokre veker sidan det var ferie! Kvardagsrutinene er på… Fortsett å les »
Jordbærsmoothie med berre tre ingrediensar som smakar skikkeleg sommar. Sidan det er brukt mandelmjølk i denne verjsonen er den mjølkefri og vegan, om det er noko du treng å ta… Fortsett å les »
Torsk i tomatsaus har smakar som minner om Bacalao, men har fersk torsk i staden for klippfisk. Skilnadane er fleire, men likheita i smak gjer at denne er populær å… Fortsett å les »
Eltefritt kvardagsbrød blei kåra til verdas beste brød då det kom på bordet tidlegare i år. Sprø skorpe og ingen frø eller kjerner er suksessoppskrifta for å gjere skuleguten fornøgd…. Fortsett å les »
Ny veke står for tur, og her er vekas forslag til mat. Eg håper du har kome godt i gong med kvardagsrutinene du og. Og at middagsplanlegginga gir god hjelp… Fortsett å les »
Cake in a cup eller kake i ein kopp, som kanskje er ein like bra norsk tittel, er ganske sjølvforklarande. Du blandar saman kakerøra i ein kopp, steiker den kjapt… Fortsett å les »
Kyllinglår med estragonsaus er ein mild rett med gode smakar. Estragon både luktar og smakar nydeleg, og gjer heile sausen i denne retten. Finn du frisk estragon på butikken, eller… Fortsett å les »
Kom kvardagen litt brått på deg òg? Blei det ein brakstart med jobb, skule og ettermiddagsaktivitetar? Då er det ingenting som gjer meg gladare enn å kunne hente ein ferdig… Fortsett å les »
Så var det endeleg tid for skulestart! I morgon brakar det laust dei fleste stadar, og vi har ein ekstra spent gut som skal starte i første klasse. Eller var… Fortsett å les »