Butterdeigpai med sopp og linser er haustmat for mørke kveldar. Oppskrifta blei til ved at vi laga gryte eine dagen, og så pimpa vi opp restane med å legge butterdeig… Fortsett å les »
Fisketaco med kvit fisk
Fisketaco er nydeleg godt, og ein perfekt måte å få i familien meir fisk på. Kvit fisk er mild i smaken, og med tacokrydder og tortillachips rundt er det ikkje… Fortsett å les »
Vekemeny 47
Vekemeny 47 er hermed servert, og med det ønskjer eg som alltid at du finn inspirasjon til kva du kan lage i den komande veka. Litt planlegging med innkjøp gjer… Fortsett å les »
Melisbollar
Du har kanskje høyrt om melisbollar? Bolledeiga som ikkje treng forheving, men som skal trillast ut med det same? Oppskrifta er publisert under «Verdas beste bollar» her tidlegare, men etter… Fortsett å les »
Glutenfri foccacia
Glutenfri foccacia som både blir luftig og smakar godt? Leit ikkje meir, her er oppskrifta du treng! Dersom du skal ta med foccacia til tapasbordet og det er allergiar å… Fortsett å les »
Glutenfritt hasselnøttbrød
Glutenfritt hasselnøttbrød er laga heilt utan mjøl og er dermed naturleg glutenfritt. Det er loppefrøskalla/fiberhusk som er med å binde brødet saman, så dette er ein viktig ingrediens å få… Fortsett å les »
Vekemeny 46
Vekemeny 46 er klar og vi er allereie godt i gong med november! Det er berre å tenne lys og prøve å nyte mørketida det ein kan. Alternativet funkar ikkje,… Fortsett å les »
Karamellpudding
Karamellpudding er jul og familieselskap og alt på ein gong. Deilig karamellsaus, krema pudding og vispa krem på toppen. Nydeleg! Og så er det slett ikkje så vanskeleg å lage… Fortsett å les »
Reklame
Quinoagranola
Quinoagranola er nydeleg, sprø og crunchy. Denne har gått ned på høgkant her i heimen, både til frukost, lunsj og kvelds. Serveret saman med syrna mjølk eller yoghurt. Nydeleg på… Fortsett å les »
Tunfisksalat
For nokre veker sidan var eg i Oslo, og sidan eg først var i storbyen besøkte eg Ina frå Mat på bordet i same slengen. Ho har innreidd ny matverkstad… Fortsett å les »