Hummus er nydeleg dipp til grønsaker, flatbrød, tortillachips eller tynne brødskiver som opprinneleg stammar dippen frå midtausten og ofte er brukt saman med falafel eller som fyll i wrap og… Fortsett å les »
Falafel i pitabrød
Falafel høyrest so eksotisk og vanskeleg ut, og så er det eigentleg noko av det enklaste ein kan lage på kjøkkenet -og så godt! Du må rett nok ha eit… Fortsett å les »
Sunn sjokolade-kladdkake
Sunn sjokolade-kladdkake har verken sukker, smør, krem eller mjøl i seg men nydeleg sjokoladesmak likevel. Med næringsrike mandlar og naturleg søting frå dadlar er dette eit fint alternativ om du… Fortsett å les »
Mars-favorittar
Bloggen sine mars-favorittar er klare, og eg gir dykk først dei mest poulære oppskriftene i månaden som gjekk og så mine favorittar av nykomarane denne månaden! Lesarfavorittar Den som tronar… Fortsett å les »
Linsesuppe med lam
Linsesuppe med lam stod på menyen her 2. påskedag, som siste middag før påskegjestane reiste heim og med siste rest av påskelammet i bruk. Har du restar av lam liggande… Fortsett å les »
Lasagne med squashblomst #tastetwist
Lasagne med squashblomst i samarbeid med Apetina Den tradisjonelle lasagnen men med ein frisk og sunn vri der lasagneplatene er bytta ut med tynne skiver av squash. Squashen… Fortsett å les »
Reklame
Speltsveler
Speltsveler i samarbeid med Tine – Kefir /annonse/ Sveler er deilig kaffimat og har lange tradisjonar her på Sunnmøre. På ferjetur er det obligatorisk, og på dugnad eller marknadsbord kan… Fortsett å les »
Kylling i spicy appelsinsaus
Kylling i spicy appelsinsaus er deilig spicy, søt og syrleg. Du kan variere kor sterk du vil ha sausen avhengig av kor mykje sriracha eller samabal oelek du har i,… Fortsett å les »
Asiatisk grønnsaksuppe
Asiatisk grønnsaksuppe er inspirert av smakane frå Thailand med sitrongras, ingefær og spicy sriracha. Plutseleg er det slik at alle desse ingrediensane er å finne på fleire av mine lokale… Fortsett å les »
Vafler med smak av kardemomme
Vafler med smak av kardemomme er deilige vaflar laga av speltmjøl og tilsett god smak av kardemomme. Har du ikkje speltmjøl kan du bytte ut og bruke akkurat samme mengde… Fortsett å les »