Det er søndag igjen (!) og påtide å planleggje den komande veka. Vekemeny 43 er den siste for oktober, og då ser det ut til at finevêret vi har hatt… Fortsett å les »
Potetpizza
Potetpizza er det neste bidraget mitt i #oppskriftsutfordringen som går mellom oss matbloggarar. Denne gongen er det Ina bak Mat på bordet som har fått bestemme tema og ho har… Fortsett å les »
Helstekt kylling
Helstekt kylling er perfekt søndagsmiddag. Den krev nesten ingen førebuing, og treng berre god tid i omnen for å bli perfekt. Etter å ha lese fleire plassar at det er… Fortsett å les »
Eltefritt firkornbrød
Eltefritt firkornbrød er laga med flak av havre, bygg, rug og spelt. Eg brukte ei ferdig blanding med desse 4-korna, men du kan lett blande det sjølv. Du får både… Fortsett å les »
Vekemeny 42
Vekemeny 42 betyr at haustferien er over for denne gong! I skrivande stund sit eg i Oslo, straks klar for å finne flytoget og suse heim til Sunnmøre. Ei fantastisk… Fortsett å les »
Grilla lammekotelettar med myntedressing
Grilla lammekotelettar med myntedressing er deilig grilla kjøtt med frisk mynte på toppen. Pass på at du grillar på høg varme dei første minutta slik at du får med den… Fortsett å les »
Reklame
Meksikansk gryte
Meksikansk gryte var maten vi alltid fekk servert på øvinghelg og andre samlingar i mi tidlegare korps-karriere. Eller karriere og karriere, det var kanskje å overdrive – men maten var… Fortsett å les »
Kjøttkaker i brun saus
Kjøttkaker i brun saus er tradisjonsmat på sitt beste, og vel verdt å ta fram igjen frå minneboka. Kjøttkaker er faktisk så enkel å lage at det høver fint på… Fortsett å les »
Vekemeny 41
Hei søndag og hei haustferie 2016! Jobbing blir det likevel altså, men med ein skulegut i heimen blir det litt ekstra stas den veka det er ferie. Vi kryssar fingrane… Fortsett å les »
Ostekake med Oreo og bringebær
Ostekake med Oreo og bringebær er ei enkel og smakfull kake som er rask å lage sidan den ikkje skal steikast. Kaka treng å stå litt i kjøleskap, men det… Fortsett å les »