Tacosalat med kylling fekk eg servert hjå ei venninne tidlegare i år, og oppskrifta måtte sjølvsagt vere med heim for å dele vidare. Det som gjorde utslaget var at ho… Fortsett å les »
Vasskefir
Vasskefir er sprudlande drikke som du lagar heime på kjøkkenbenken din. Drikken er full av gode bakteriar for tarmen din, dei såkalla probiotiske bakteriane. Bakteriane er av den gode sorten… Fortsett å les »
Vekemeny 17
Vekemeny 17 inneheld både vegetarmat, fisk og kylling. Med vår i lufta blir det ny giv i alle leirar, og då høver det vel bra å prøve noko du ikkje… Fortsett å les »
Reklame
Jordbærsmoothie med blåbær
Jordbærsmoothie med blåbær smakar som jordbær men får den fine fargen frå blåbær. Frysaren vår er framleis full av blå bær fra hausten og det gjeld å nytte dei no… Fortsett å les »
Langpannebrød med havregryn og cottage cheese
Langpannebrød med havregryn og cottage cheese er ein ny vri på favoritten Proteinrundstykke. I staden for å lage rundstykker fordeler du deiga/røra i ei lita langpanne og steiker eit langpannebrød…. Fortsett å les »
Vekemeny 16
Sjølv om det framleis er påskefeiring er det straks på tide å tenkje på kvardagen igjen og vekemeny 16. Ei litt kortare kvardagsveke er ein fin start etter mange dagar… Fortsett å les »
Italiensk påskebrød
Etter å ha sett eit heilt Pinterest-brett fullt av Italiensk påskebrød måtte vi prøve å lage det her heime også. Kan du tenkje deg noko finare å dekke på med… Fortsett å les »
Påskefrukost
Påskefrukost høyrer med denne høgtida, gjerne av den lange typen. Og så er det jo desse egga som skal serverast, etast og pyntast med. Eg fall pladask for måten Marthe… Fortsett å les »
Vekemeny 15
Vekemeny 15 er klar på sjølvaste palmesøndag. Eg håper du er klar for ei fin påske, anten det blir i by eller til fjells. Skal du vere åleine kan du… Fortsett å les »
Reklame
Energikuler med kokos
Energikuler med kokos er himla enkle å lage, og så nydelege på smak. Om eg har lyst på noko godt ein føremiddag, ettermiddag eller kveld er dette ein favoritt å… Fortsett å les »