tacosalat med kylling

Tacosalat med kylling

Tacosalat med kylling fekk eg servert hjå ei venninne tidlegare i år, og oppskrifta måtte sjølvsagt vere med heim for å dele vidare. Det som gjorde utslaget var at ho… Fortsett å les »

vasskefir

Vasskefir

Vasskefir er sprudlande drikke som du lagar heime på kjøkkenbenken din. Drikken er full av gode bakteriar for tarmen din, dei såkalla probiotiske bakteriane. Bakteriane er av den gode sorten… Fortsett å les »

pizza med artisjokk og spinat

Vekemeny 17

Vekemeny 17 inneheld både vegetarmat, fisk og kylling. Med vår i lufta blir det ny giv i alle leirar, og då høver det vel bra å prøve noko du ikkje… Fortsett å les »

Vekemeny 16

Sjølv om det framleis er påskefeiring er det straks på tide å tenkje på kvardagen igjen og vekemeny 16. Ei litt kortare kvardagsveke er ein fin start etter mange dagar… Fortsett å les »

italienske påskebrød

Italiensk påskebrød

Etter å ha sett eit heilt Pinterest-brett fullt av Italiensk påskebrød måtte vi prøve å lage det her heime også. Kan du tenkje deg noko finare å dekke på med… Fortsett å les »

påskefrokost

Påskefrukost

Påskefrukost høyrer med denne høgtida, gjerne av den lange typen. Og så er det jo desse egga som skal serverast, etast og pyntast med. Eg fall pladask for måten Marthe… Fortsett å les »

Vekemeny 15

Vekemeny 15 er klar på sjølvaste palmesøndag. Eg håper du er klar for ei fin påske, anten det blir i by eller til fjells. Skal du vere åleine kan du… Fortsett å les »