Indisk kyllinggryte med raita har nydeleg kryddersmak og fantastisk fin farge. Ingefærrot og gurkemeie skal jo vere betennelsedempande og er mykje brukt i indisk mat. At ingefærrot smakar godt og… Fortsett å les »
Vekemeny 5
Vekemeny 5 er klar og i tillegg så får du tips om korleis mikroomnen din kan bli rein i ein fei. Her er det ikkje pyrolyse som gjeld, men ei… Fortsett å les »
Blåbærsmoothie
Blåbærsmoothie laga med bæra frå i haust og spinat frå butikken. Drikken blir knall-blå og det er stor fare for at du blir blå på tenna. Heldigvis går det kjapt… Fortsett å les »
Chorizo og kikertgryte
Chorizo og kikertgryte har nydeleg smak av chorizopølse og ekstra røykt smak frå paprikakrydderet. Finn du ikkje røykt paprika på butikken din veit du kva du skal sjå etter neste… Fortsett å les »
Vekemeny 4
Vekemeny 4 er klar, og vips var vi i slutten av januar. Det er ikkje meir enn nokre få veker sidan det var full jul her på bloggen, og på… Fortsett å les »
Pasta med sjampinjong og spinat
Pasta med sjampinjong og spinat blei til etter å ha sett instastoryen til Deliciously Ella her ein kveld. Det var tett før eg laga pasta klokka halv elleve ein kveld…. Fortsett å les »
Reklame
Sellerirotsuppe med sjampinjong og bacon
Sellerirotsuppe med sjampinjong og bacon er suppe med mykje smak som mettar godt. Smakfull suppe med sprø og god topping er perfekt middag. Har du godt brød liggande serverer du… Fortsett å les »
Vekemeny 3
Vekemeny 3 er klar, håper du finn noko som fristat å setje på bordet. Lag gjerne dobbel porsjon når du er i gong, så har du enkel middag til dagen… Fortsett å les »
10 vegetarfavorittar
Sidan vi akkurat har skifta til nytt årstal er det ny giv og nye mål. Eit av måla her på bloggen, som hjå så mange andre er å ete litt… Fortsett å les »
Reklame
Quinoaknekkebrød
No når det er mørketid gjeld det å ha enkle og gode løysinga for frukost og kveldsmat, og då er knekkebrød ein favoritt her. Knekkebrød i ulike versjonar og variantar… Fortsett å les »