Vekemeny 37
Vekemeny 37 finn du her, så håper eg du finn noko som fristar. Ha ei fin veke!
Mandag
Viltgryte med reinskav
Viltgryte med reinskav er haustgryte delux! Gode smakar kokt saman og servert rykande varmt med søtt syltetøy til og gjerne ei raus skei potetmos. All den kantarellen vi plukka tidlegare… Fortsett å les »
Tysdag
Chicken Curry wrap
Chicken Curry wrap er enkelt å lage og fin mat å ta med ut på tur. At du gjerne kan bruke restar av kylling gjer også at dette er ein… Fortsett å les »
Onsdag
Sashimi med vårløk og spicy saus
Sashimi er tynne skiver av rå fisk med smakfull saus til. Dette er verkeleg ein av dei rettane som tek null tid å lage og smakar skikkeleg digg. Perfekt når… Fortsett å les »
Torsdag
Fiskebollar i karrisaus
Fiskebollar i karrisaus er så mykje enklare å lage enn du trur. Har du nokon gong laga kjøttkaker? Det er ganske likt, og dette er ein slik rett som går… Fortsett å les »
Fredag
Tex-mex burrito med quinoa
Tex-mex burrito med quinoa Burrito er perfekt mat å lage med restar du har liggande, som eg har gjort her med tacorestane våre. I tillegg har eg brukt quinoa som… Fortsett å les »
Laurdag
Kantarellrisotto
Det er framleis kantarell i skogen, så det er berre å kome seg ut og leite. Eg har blitt heilt sopp-gal og kikar etter sopp kvar gong eg er ute… Fortsett å les »
Søndag
Bakt søtpotet med kikerter
Bakt søtpotet med kikerter er kosemat som lagar seg sjølv. Bakt søtpotet smakar søtt, mjukt og godt. Med knasande kikerter på toppen kan dette serverast både som middag eller digg… Fortsett å les »
Vekas brødmat
Brød med rugflak
Brød med rugflak har deilig sprø skorpe og nydeleg smak av rug. Sidan brødet skal langtidsheve på benken treng det ikkje elting, berre tid. Rør saman deiga om kvelden og… Fortsett å les »
Noko godt
Baconsurra dadlar
Dette er ein av mine favorittar når det kjem til snack og tapas. Salt og søtt i ei herleg blande og passe store porsjonsbitar. Desse godbitane forsvinn alltid først frå… Fortsett å les »
Vekas kake
Flettekrans med eplemos og kanel
Flettekrans med eplemos og kanel smakar nydeleg søtt og godt, og er gjærbakst på sitt aller beste. Med denne på bordet kan du lett glede dei rundt deg, både til… Fortsett å les »
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.