Chicken Curry wrap

kylling curry wrap

Kylling i karridressing var ein favoritt for nokre år sidan, men hadde gått litt i gløymeboka heilt til vi fann den på ein meny i Dyreparken i sommar. Vel heime laga vi vår eigen versjon, med raud paprika, salat og tortilla.

Innepakka i aluminiumsfolie og lagt i ein kjølebag funka denne veldig bra å ha med på piknik (-men ta med serviettar eller våtserviettar..).

Restar av kylling er fint å bruke, og dressingen kan gjerne lagast dagen før.

Til 2 store wraps treng du:

  • Ca 200 g kyllingfilet
  • 2 tortillalefser
  • ½ raud paprika
  • 1/3 agurk
  • 1 hjertesalat
  • 4-5 cherrytomatar

Dressing:

  • 4 ss majones
  • 3 ss rømme
  • 3-4 ts karri
  • 1 ts sitronsaft
  • litt salt og peppar
kyllingwrap med karri

Slik gjer du:

  1. Steik kyllingfileten til den er gjennomsteikt (eller bruk ein ferdigsteikt du har liggande i kjøleskapet) og la den avkjøle før du deler den i terningar.
  2. Bland saman ingrediensane til dressingen, bruk raust med karri og smak deg fram. Vend inn kyllingbitane.
  3. Skyll og tørk hjertesalaten i ei salatslynge. Del salat og agurk i bitar, paprika i strimlar og tomatane i to.
  4. Legg opp salat, agurk, tomat og paprika midt på tortillalefsa og ha over kyllingen.
  5. Brett saman og ha gjerne folie eller papir rundt.
  6. Ferdig!:)
chicken curry wrap

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Her på bloggen finn du enkle oppskrifter på mat laga frå botnen heime på kjøkkenet vårt.