Vekemeny 17
Hei sveisan! Har du det bra i den «nye» kvardagen? Eg håper det står bra til etter forholda og at du er klar for ny matinspo denne veka. Her får du denne vekas menyforsag utan vidare om og men.
Ha ei fin vår-veke!
Mandag
Vegetargrateng med linser og spinat
Vegetargrateng med linser og spinat får heile huset til å lukte nydleg. Kvitløk, løk og muskat i ein nydeleg tomatsaus som blir gratinert i omnen til det boblar og er… Fortsett å les »
Tysdag
Baconsurra kylling med krema pasta
Baconsurra kylling med krema pasta er ein av desse deilige kvardagsmiddagane som er raske å lage og lette å like. Her er det berre å steike kyllingen, eller grille… Fortsett å les »
Onsdag
Fiskekakesmørbrød med karamellisert løk
Etter å ha lagt ut bilete av fiskekaker med karamellisert løk, var det mange som ville vite korleis eg laga det. Her får du dermed både fiskekakene (med vårløk denne… Fortsett å les »
Torsdag
Pastasalat med ramsløkpesto
Pastasalat med ramsløkpesto er perfekt mat å lage når ramsløksesongen er her, og kjøleskapet har eit glas ramsløkpesto ståande. Har du ikkje det tilgjengeleg så kan du sjølvsagt bruke vanleg… Fortsett å les »
Fredag
Pølse- og makaronigrateng
Pølsegrateng er ein vinnar på middagsbordet både for små og store. Gratengen kan lagast heilt enkel, eller du kan jazze den opp med spicy pølser, smakfull ost og krydder. Her… Fortsett å les »
Laurdag
Viltgryte med reinskav
Viltgryte med reinskav er haustgryte delux! Gode smakar kokt saman og servert rykande varmt med søtt syltetøy til og gjerne ei raus skei potetmos. All den kantarellen vi plukka tidlegare… Fortsett å les »
Søndag
Tacosalat med kylling
Tacosalat med kylling fekk eg servert hjå ei venninne tidlegare i år, og oppskrifta måtte sjølvsagt vere med heim for å dele vidare. Det som gjorde utslaget var at ho… Fortsett å les »
Vekas brødmat
Grove rundstykker
Grove rundstykker er alltid populært å få servert til frukost eller å få ha med i matpakken. Ekstra godt er det å kunne dekkje kjøkkenbordet med godt pålegg og servere… Fortsett å les »
Noko godt
Panna Cotta med bringebærsaus
Panna Cotta med bringebærsaus er super dessert å servere når du skal ha gjestar, og funkar kjempebra om du skal lage dessert til mange. For ikkje mange vekene sidan var… Fortsett å les »
Vekas kake
Raw-kake med bringebær
Raw-kake med bringebær er mi første raw-kake! Den blei kjempegod – den andre gongen eg laga den.. Sidan det ikkje er sukker i kaka er det alfa og omega at… Fortsett å les »
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.