Oreokake hadde si storheitstid for nokre år sidan. Då sto den på kvart eit kakebord vi kom til, og alle ville smake denne søte og mektige kaka. Så roa det… Fortsett å les »
Pizza med artisjokk og spinat
Pizza med artisjokk og spinat er aboslutt verdt å prøve om du vil ha ein ny vri på pizzaen din! Eg har brukt artisjokkhjarter frå boks, sidan det er sjeldan… Fortsett å les »
Vekemeny 14
Vekemeny 14 er på plass, og det same er april -hurra! No er vi klare for å sykle, rake og knyte joggesko. Midten av den beste årstida. Med lovnad om… Fortsett å les »
Krema brokkolisuppe med sprøsteikt bacon
Krema brokkolisuppe med sprøsteikt bacon smakar godt og er fin på farge. Grønt er kult! Med sprøsteikt bacon på toppen og fløyte i suppa er dette luksusversjonen av grønsaksuppa. Krema,… Fortsett å les »
Ekte hummus
Ekte hummus krev litt planlegging. Når du først har klart å tenkje ut at du vil ha hummus eit døgn før du kan ete det er mykje av jobben gjort…. Fortsett å les »
Vekemeny 13
Vekemeny 13 er klar med gode, enkle rettar som alle skal kunne klare å lage -uansett mengdetrening på kjøkkenet. Mitt største tips av alle når det gjeld å få skikkeleg… Fortsett å les »
Reklame
Kokoskake med pistasjenøtter
Kokoskake med pistasjenøtter er både nydeleg på smak og enkel å lage. Kaka inneheld både kokosblomstsukker som er mykje meir næringsrikt enn vanleg sukker, og kokosolje som er noko av… Fortsett å les »
Digge kjøttbollar med potetmos
Digge kjøttbollar med potetmos er ein super middag å servere ein dag etter jobb og vanlege plikter. Middagen er på bordet på 30 min, kanskje endå raskare når du verkeleg… Fortsett å les »
Vekemeny 12
Ny søndag og ny vekemeny! Håper du finn noko som fristar å bake, koke eller steike. Og at du gir ein lyd om du finn noko som fell i smak… Fortsett å les »
Reklame
Matpakkerundstykker med loppefrø
Matpakkerundstykker med loppefrø er glutenfrie rundstykker som smakar godt og gjer godt for magen. Loppefrø har vore kjent som vidundermiddel mot mage og tarmsystem i lange tider, og er enkelt… Fortsett å les »