Vekemeny 51 er klar og det betyr at vi er inne i siste innspurt av 2017. Det er heilt utruleg at året snart er omme, synest eg nett oppsummerte 2016…. Fortsett å les »
Saffransbullar
Saffransbullar er laga med deilig fyll av mandelmasse og kvit sjokolade. Om du likar smaken på safran kjører du på med det, viss ikkje gjer du som oss og brukar… Fortsett å les »
Reklame
«Delfiakake» med kokosolje
«Delfiakake» med kokosolje er laga heilt utan Delfia-feitt, men med sunn og god kokosolje. Upåklageleg smak, deilig sjokolade og knasande kjeks. Perfekt mektig julekake til kaffien! «Delfiakake» med kokosolje I… Fortsett å les »
Vekemeny 50
Har julestresset teke deg? Pust inn. Pust ut. Senk skuldrane og stryk kjapt vekk alt du faktisk ikkje treng gjere. Du treng ikkje vaske vindauga før jul, det er det… Fortsett å les »
Nachos med torsk
Nachos med torsk høyres kanskje noko rart ut, men dette må du prøve! Fisken er krydra med tacokrydder, og rundt bordet fann ein raskt ut at det likna kylling. Kvit… Fortsett å les »
Reklame
Biscotti med tranebær
Biscotti med tranebær er tørre kaker med italiensk opphav. Steikt som ei lang, flat pølse og så delt i skiver. Tørre, sprø og perfekte å dyppe i ein god kopp… Fortsett å les »
Vekemeny 49
Vekemeny 49 er klar og det er første søndag i advent. Tenk at jula snar er her! Synest ikkje det er lenge sidan vi var ute på sjøen og fiska… Fortsett å les »
Strull
Strull er kanskje mindre kjent enn den liknande krumkaka, men kva for ein type som er best er vanskeleg å bestemme. Strull blir laga med kremfløyte, seterrømme eller creme fraiche… Fortsett å les »
Nøttesteik med quinoa
Nøttesteik med quinoa er nydeleg servert saman med brun saus og tradisjonelt steik-tilhøyr. Her får du eit vegetarisk alternativ som har blitt meir og meir populært siste åra. Denne nøttesteika… Fortsett å les »
Vekemeny 48
Søndag betyr planlegging av den komande veka, og gjer kvardagen litt mindre hektisk. Med ein plan for kva som skal serverast til middag blir kabalen med innkjøp, kjøkkenteneste og ettermiddagsaktivitetar… Fortsett å les »