Sjokoladefudge er ein annan variant av Rocky Road Fudge som har vore populært her på bloggen. Dette er veldig enkel fudge å lage -så lenge du har rett type kondensert… Fortsett å les »
Oppskrift på baking av potetlefser
Baking av potetlefser har blitt ein eigen tradisjon på morssida av slekta mi. Det heile starta for omlag fem år sidan, då eine tanta mi ville ta opp igjen tradisjonen… Fortsett å les »
Kokosmakroner med sjokolade og mandel
Kokosmakroner høyrer jula til og denne versjonen er ein luksus-versjon med nydeleg hakka sjokolade og mandel. Den liknar på Vepsebol, men har deilig kokosfyll i tillegg. Eg har tidlegare fortalt… Fortsett å les »
Reklame
Apetina Taste Team
Annonse Eg har blitt ein del av Apetina sitt Taste Team i fint lag med dyktige matbloggarar frå Norden og synest det er kjempe stas! Apetina sine Taste Team-sider… Fortsett å les »
Varm sjokolade
Ein kopp rykande varm sjokolade kan gjere ein heilt vanleg kveldsmat til vekas høgdepunkt. Mine kids blir i allefall elleville når eg tek meg bryet med å røre ut litt… Fortsett å les »
Panna Cotta med julekrydra multer
Panna Cotta er nydeleg avslutning på eit godt måltid, og det er absolutt ekstra stas å få servert si eiga lille desertskål i staden for ei stor felles midt på… Fortsett å les »
Vepsebol
Vepsebol eller mini-pavlova med mandel og sjokolade om du vil. Crispi margengs som er både raske og enkle å lage. Desse kakene er etterkvart kjende for mange, og ei fin… Fortsett å les »
Saftige lussekattar
Lucia nærmar seg, og det er tid for å bake lussekattar med ekstra gul farge. I fjor laga vi lussekattar med safran for første gong med safrantrådar vi fekk kjøpt… Fortsett å les »
Fløtekarameller
Mjuke gode, søte, seige karamellar som smeltar på tunga. Du kan sjølvsagt lage dei harde om du heller vil det, men min absolutte favoritt er mjuke karamellar. Du veit sånne… Fortsett å les »
Bakt ostekake
Bakt ostekake er nydeleg! Søt og crunchy botn med syrleg og deilig ostefyll. Den liknar litt på Key Lime Pie, og eg har difor falle for freistinga med å bytte… Fortsett å les »