Risbrød er glimrande å ha som noko godt til kaffien etter middag og er ein enklare versjon av risbollane vi lagar til jul. Utan muffinsformer og meir kliss med sjokoladen… Fortsett å les »
Vekemeny 8
Vekemeny 8 betyr at vinterferien har kome til Sunnmøre. Kanskje er det vinterferie i din heim òg? Det betyr ofte betre tid til frukost, tid til å prøve noko nytt… Fortsett å les »
Pasta med pesto, bacon og avokado
Pasta med pesto, bacon og avokado er ein rask og enkel middag som smakar nydeleg godt. Grønt er godt! Med sprøsteikt bacon og milde avokadobitar innimellom blir dette ein digg… Fortsett å les »
Grove rundstykker
Grove rundstykker er alltid populært å få servert til frukost eller å få ha med i matpakken. Ekstra godt er det å kunne dekkje kjøkkenbordet med godt pålegg og servere… Fortsett å les »
Vekemeny 7
Ny veke med rutiner og kvardag står for tur igjen. Eller kanskje skal du ha vinterferie? Her er det ei veke til før skuleferien går av stabelen, men dette er… Fortsett å les »
Nøttebrød med tørka aprikos
Nøttebrød med tørka aprikos er nydeleg på smak og veldig enkelt å lage. Deiga, eller røra som det best kan kallast, skal berre rørast saman og hellast i ei brødform…. Fortsett å les »
Asiatisk nuddel og grønsaksuppe
Asiatisk nuddel og grønsaksuppe er ei superrask og enkel suppe å servere. Ved å nytte risnudlar, som berre tek fem minutt å få klare, blir denne suppa ferdig på null-komma-niks…. Fortsett å les »
Vekemeny 6
God søndag – den aller første i februar! Denne vekemenyen har samla nokre av favorittane frå månaden som gjekk, så håpar eg du finn inspirasjon til å lage noko godt… Fortsett å les »
Speltbrød med rug
Speltbrød med rug er smakfullt og god kvardagsbrød for heile familien. Utan korn og frø, men med god smak av rug. Spelt har jo rykte på seg for å vere… Fortsett å les »
Blomkålsuppe med sprøsteikt spekeskinke
Blomkålsuppe med sprøsteikt spekeskinke er ein nydeleg klassikar av ei suppe. Suppa har mild og rund smak av blomkål og salt og sprø topping. At suppa er klar på under… Fortsett å les »