heimelaga risbrød

Risbrød

Risbrød er glimrande å ha som noko godt til kaffien etter middag og er ein enklare versjon av risbollane vi lagar til jul. Utan muffinsformer og meir kliss med sjokoladen… Fortsett å les »

fastelavnsbolle

Vekemeny 8

Vekemeny 8 betyr at vinterferien har kome til Sunnmøre. Kanskje er det vinterferie i din heim òg? Det betyr ofte betre tid til frukost, tid til å prøve noko nytt… Fortsett å les »

kvardagsmat oppskrift grove rundstykker

Grove rundstykker

Grove rundstykker er alltid populært å få servert til frukost eller å få ha med i matpakken. Ekstra godt er det å kunne dekkje kjøkkenbordet med godt pålegg og servere… Fortsett å les »

skrei med soyasmør og granateple

Vekemeny 7

Ny veke med rutiner og kvardag står for tur igjen. Eller kanskje skal du ha vinterferie? Her er det ei veke til før skuleferien går av stabelen, men dette er… Fortsett å les »

granolabar uten sukker

Vekemeny 6

God søndag – den aller første i februar! Denne vekemenyen har samla nokre av favorittane frå månaden som gjekk, så håpar eg du finn inspirasjon til å lage noko godt… Fortsett å les »

spelt og rug brød

Speltbrød med rug

Speltbrød med rug er smakfullt og god kvardagsbrød for heile familien. Utan korn og frø, men med god smak av rug. Spelt har jo rykte på seg for å vere… Fortsett å les »