Enkel eggesalat er supert å lage når du har kokt for mange egg til frukost. Ikkje kast egga! Dei kan du bruke til eggesalat til lunsj eller som eggesmør til… Fortsett å les »
Ramsløkpuré og ramsløkpesto
Ramsløkpuré eller ramsløkpesto er nydeleg over salat, pizza og pasta. Og alt mogleg anna. Ramsløk gir ein nydeleg smak til det meste og blir ofte kalla «vill kvitløk». Blada luktar… Fortsett å les »
Tips til 17. mai
Har du ikkje fått førebudd så mykje som du hadde tenkt til den store feiringa i morgon? Har du lyst å gjere litt stas utan å bruke tid på kjøkkenet?… Fortsett å les »
Vekemeny 20
Vekemeny 20 er på plass, og då er 17. mai her også. Stryking av bunadskjorte og flagg står på planen, saman med god mat. På denne dagen må det kake… Fortsett å les »
Bløtkake med bær
Bløtkake med bær høyrer til når det er fest og feiring. Eit sukkerbrød med krem og søte, friske bær er noko som både små og store likar å få servert…. Fortsett å les »
Festkaker til mai
Festkaker må ein ha ei ein månad som mai! Det er konfirmasjon, bryllaup og 17.mai. I tillegg er det raude dagar krydra innimellom, og då høver det med noko godt… Fortsett å les »
Vekemeny 19
Vekemeny 19 er på plass og klargjeringa til den komande veka er på gong. Ny veke med lyse og lette vår-kvardagar! Kanskje har du leita fram grillen i helga? Då… Fortsett å les »
Reklame
Potetsalat med pesto
Potetsalat med pesto smakar nydeleg og held seg lun heilt fram til grillmaten er klar. Potetene har jo den gode eigenskapen at dei held på varmen lenge etter at kokevatnet… Fortsett å les »
Marsipankake med friske bær
Marsipankake med friske bær er verkeleg ei festkake! Og dette marsipanlokket er ikkje så vanskeleg å få til som du kanskje fryktar. Trikset er å kjevle marsipanen mykje større enn… Fortsett å les »
Vekemeny 18
Vekemeny 18 er på plass, og med det takkar vi april for følgjet. No er det mai som bankar på døra, og då er vi klare for festkaker, hurrarop og… Fortsett å les »