Søndag og vinterferien er her! Yey! Genial oppfinning å ha ferie midt i semesteret. Ei ferieveke som plutseleg blei aktuell igjen når det kom skuleborn i heimen, og fytti så… Fortsett å les »
Reklame
Eggepanne med rosettkål
Rosettkål er perfekt å ha i ei panne med andre godsaker, sidan den ikkje treng lang tid før den er ferdig. Her får du oppskrift på ein digg helgefrukost eller… Fortsett å les »
Reklame
Gratinert rosettkål med ostesaus
Først ein rask tur inn i omnen for gyllen og god smak, så toppa med ein krema ostesaus og tilslutt dekka med sprø panering. Dette er ein rett i seg… Fortsett å les »
Reklame
Rosettkål med chorizo
Rosettkål kom på den norske marknaden i 2015, men det er først no eg har funne den i min butikk. Hurra for nyheiter i grønsaksdisken, det er lett å like!… Fortsett å les »
Vekemeny 7
Ny vekemeny er på plass, og her i heimen er det siste innspurt før vinterferien. Vi pakkar straks kofferten og reiser til varmare strøk. Det blir herleg! Men før den… Fortsett å les »
Sjokolademoussekake
Sjokolademoussekake har deilig mjuk sjokolademousse på toppen av ein deilig mandelbotn. Dette er søt og god kake som passar perfekt for deg som likar sjokolade. Toppar du kaka med friske… Fortsett å les »
Eltefritt brød med sammalt kveite
Eltefritt brød med sammalt kveite laga eg på Instastory for nokre dagar sidan, og fekk vanvittig med tilbakemeldingar frå dykk. Kunne det verkeleg vere så enkelt å lage eit brød… Fortsett å les »
Reklame
Nøttepålegg
Nøttepålegg er kjapt og enkelt å lage, og slår sukkerversjonen frå butikken ned i støvlane. Dette nøttepålegget kan du servere til kidsa med godt samvit, her er det nøttene som… Fortsett å les »
Vekemeny 6
Søndag igjen, og planen for den komande veka skal på plass. Synest du det er vanskeleg å bestemme ei heil veke fram i tid så kan du dele veka i… Fortsett å les »
Reklame
Jordbærsyltetøy med chiafrø
Chiafrø har den eigenskapane at det svell opp og kan dermed brukast som tjukningsmiddel i syltetøy. Dette gjer at du kan lage sunt og næringsrikt syltetøy heime på kjøkkenbenken på… Fortsett å les »