Vegetar-meny 5
Vegetar-meny 5 er herved servert! Håper du finn noko du har lyst til å lage og servere i den komande veka. Del gjerne med meg på Instagram om du lagar noko frå bloggen. Det er alltid stas å sjå oppskriftene i bruk:)
Vegetar-meny 5
Lurer du på kvifor vekemenyen er bytta ut med vegetar-meny? Sjekk ut utfordringa eg gav (meg sjølv) for 2020. Klikk her for å lese årets første vegetar-meny.
Vegetar middag
Minestronesuppe
På ein italiensk restaurant fekk eg nyleg ei minestronesuppe som smakte nydeleg, og det gav meg inspirasjon til å kokkelere heime. Dette er ei suppe som er genial å lage… Fortsett å les »
Vegetar middag
Falafel i pitabrød
Falafel høyrest so eksotisk og vanskeleg ut, og så er det eigentleg noko av det enklaste ein kan lage på kjøkkenet -og så godt! Du må rett nok ha eit… Fortsett å les »
Vegetar middag
Halloumipita
Halloumipita er ein fin vegetarrett som er rask å snekre saman og smakar godt. Halloumi har ikkje vore så lett å få tak i her i distriktet, men no finn… Fortsett å les »
Vegetar middag
Frittata
Frittata kan funke både som frukost, lunsj, middag eller kvelds og kan lagast av nesten kva det skulle vere. Du treng egg og kokte poteter, og difor er denne retten… Fortsett å les »
Vegetar middag
Blomkål-taco
Blomkål-taco er ikkje noko ny oppfinning, og er eit supert alternativ til den tradisjonelle kjøttdeiga. Blomkålen deler du enkelt i bitar, vender inn med olje og krydder og steiker i… Fortsett å les »
Vekas frukosttips
Fresh frukost med heimelaga kokosyoghurt
Fresh frukost med heimelaga kokosyoghurt Visste du at du kan lage din eigen yoghurt heime på kjøkkenbenken? Det kan du! Alt du treng er ei boks kokosmjølk og nokre probiotiske… Fortsett å les »
Vekas brødbakst
Eltefritt kvardagsbrød
Eltefritt kvardagsbrød blei kåra til verdas beste brød då det kom på bordet tidlegare i år. Sprø skorpe og ingen frø eller kjerner er suksessoppskrifta for å gjere skuleguten fornøgd…. Fortsett å les »
Vekas søtt
Kanelgiflar
Kanelgiflar Kanelgiflar kjenner du kanskje best frå butikken, der dei selgast i små posar og ofte ligg saman med brødvarene. Men heimelage er jo alltid best, så dermed er det… Fortsett å les »
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.