Chimichurri er ein grillsaus frå Argentina eller Sør/Mellom-Amerika som er genial enkel å lage og super å servere på all grilla mat. Sausen skal ikkje koke, og kan kanskje best… Fortsett å les »
Mokkais
Om du har klikka deg litt rundt på bloggen her, så har du kanskje fått med deg at mokkafromasj er det store å server i våre familieselskap. Det finnast ingen… Fortsett å les »
Røsti
Røsti er nydeleg tilbehør til grillmat og tapas, eller kan vel eigentleg passe til det meste. Raspa poteter sammanpressa og steikt i ei steikepanne blir utruleg godt, og har du… Fortsett å les »
Baconsurra kylling med krema pasta
Baconsurra kylling med krema pasta er ein av desse deilige kvardagsmiddagane som er raske å lage og lette å like. Her er det berre å steike kyllingen, eller grille… Fortsett å les »
Reklame
Quinoa og kikertsalat
Quinoa og kikertsalat i samarbeid med Helios.no /annonse/ Deilig salat med kokt quinoa og ovnsbakte kikerter og søtpotetbitar. Saman med varme krydder og salt fetaost er dette en deilig mettande… Fortsett å les »
Reklame
Pull Apart Ostebrød
Pull Apart Ostebrød i samarbeid med Apetina /annonse/ Pull Apart Ostebrød er eit deilig ostebrød med Apetina sin nye kremost med Ruccola Pesto Kremost og smelta Mozzarellaost. Ruccola med sin… Fortsett å les »
Clafoutis med kirsebær
Clafoutis med kirsebær er ein populær fransk dessert med deilige bær steikt samman med ei søt pannekakerøre. Retten kan faktisk serverast både til lunsj og kvelds, sjølv om eg kanskje… Fortsett å les »
Horn med ost og skinke
Horn med ost og skinke er genial turmat å ha med i sekken og funkar både som frukost, lusj og kvelds. Du kan velje om du vil fylle alle med… Fortsett å les »
Salte mandlar
Salte mandlar altså. Vi er heilt hekta heile gjengen her! Mamma kom heim frå hytta og fortalde om omssteikte sprø mandlar med salt på, som ho hadde laga så lett… Fortsett å les »
Smoothie ispinne
Smoothie ispinne er resultat etter mi begeistring for smoothie-bowl som du finn mange ulike versjonar av her på bloggen. Med restar frå ein slik deilig frukost ein dag og tomme… Fortsett å les »