Ostekake med bringebærlokk stod på kakebordet då vi inviterte til familieselskap for den ferske åtteåringen vår. Rett etter jul og nyttår er det merkeleg lite interesse for søte kaker og… Fortsett å les »
Vekemeny 2
Og vips var første veka i det nye året overstått! Eg håper du har stått deg vel i innkjøringa med rutiner og kvardag igjen. Det er ingenting som er så… Fortsett å les »
Reklame
Valnøttknekkebrød
Valnøttknekkebrød har deilig nøttesmak og er knasande sprøtt og godt. Knekkebrøda er fine å ha i nisteboksen, som eit lite lager liggande på kontoret når svolten melder seg eller på… Fortsett å les »
Virgin Mojito
Virgin Mojito er mitt bidrag i #oppskriftsutfordringen januar 2017 som Julia bak bloggen Magevennlig mat har utfordra til. Utfordringa går kvar månad der vi norske matbloggarar utfordrar kvarandre i å… Fortsett å les »
Hønsefrikassé 2.0
Hønsefrikassé 2.0 er min andre versjon av hønsefrikassé og du verden så god den blei! Dei høgaste skussmål frå dei som fekk smake, og heldigvis i så rikeleg mon at… Fortsett å les »
Oppsummering #oppskriftsutfordringen
Så var den overstått då. Oppskriftsutfordringen for desember der temaet var julekrydder. Og du så mykje godt og fristande som blei laga! For å runde av det heile, og for… Fortsett å les »
Vekemeny 1
Godt nytt år! I natt, rett før klokka tolv, byrja det å snø her hjå oss. Det betyr at vi vakna til eit kvitt og reint 2017. Og då er… Fortsett å les »
10 på topp 2016
Året 2016 er straks eit tilbakelagt kapittel, og det er tid for å sjå kva som har slått best an hjå dykk fine lesarar av kvardagsmat. Utan dykk hadde det… Fortsett å les »
Lapskaus
Lapskaus er ein av dei tradisjonsrettane som vi verkeleg bør halde fast ved! Rimeleg mat som gir rom for å bruke opp restane du har i kjøleskapet og perfekt å… Fortsett å les »
Julekrydra havregrynsrundstykker
Julekrydra havregrynsrundstykker er mi oppskrift for deltaking i matbloggarane si #oppskriftsutfordringen for desember, som har tema julekrydder. Med deilig smak av kanel, kardemomme, valnøtter og rosiner blei dette den litt… Fortsett å les »