Vekemeny 2 er klar, og vips var vi godt i gong med 2018. Vi kickstarta det nye året som vanleg med bursdagsfeiring. I år er det ni år som står… Fortsett å les »
MRF-svele
MRF-svele er eit eige begrep når det gjeld sveler, og stammar frå ferjene her i Møre og Romsdal. Dei blei tidlegare drifta av MRF – Møre og Romsdal Fylkesbåtar og… Fortsett å les »
Brødvaffel
Brødvaffel har blitt ein populær vaffel å servere i staden for brødskive. Denne versjonen er laga etter prinsippet i Proteinrundstykker med base av cottage cheese, havregryn og egg. Med ei… Fortsett å les »
Vekemeny 1
Vekemeny 1 er klar og då er vi plutseleg inne i 2018! GODT NYTTÅR! Håper du hadde ei fin juleveke og er klar til å finne fram kvardagsmaten igjen. Etter… Fortsett å les »
12 på topp 2017
Året 2017 er straks eit tilbakelagt kapittel, og det er tid for å sjå tilbake på året som har sust forbi. Under får du dei mest besøkte oppskriftene på bloggen,… Fortsett å les »
Vekemeny 52
Så var den her: Vekemeny 52. Siste vekemenyen i 2017, og jula er her. Eit år som har gått som ein virvelvind. Det har vore kjekt og hektisk og spanande… Fortsett å les »
Peanøttsjokolade
Peanøttsjokolade er kanskje ein av dei enklaste godsakene du kan lage? Salt og søtt er alltid perfekt kombo, og her skal du berre smelte sjokoladen og så røre inn peanøttene…. Fortsett å les »
Glutenfrie sjokoladekjeks
Glutenfrie sjokoladekjeks er seige, gode og med store sjokoladebitar midt i. Perfekt! Med karamellsmaken frå brunt sukker eller kokosblomstsukker blir desse kjeksa ekstra gode. Kokosblomstsukker finn du på helsekost, og… Fortsett å les »
Kvit bacalao med chorizo og bacon
Kvit bacalao med chorizo og bacon kan vere både kvardagsmat og festmat. Hugsar du å legge klippfisken i bløyt passe lenge nok før du skal lage middagen er det meste… Fortsett å les »
Rocky Road Fudge med peanøtter
Rocky Road Fudge med peanøtter, salte kjeks, marshmallows og mjølkesjokolade for å vere heilt presis. Mektig, søtt og perfekt julegodt. Rør saman over vassbad, hell over i form og set… Fortsett å les »