Vekemeny 51
Vekemeny 51 er klar og det betyr at vi er inne i siste innspurt av 2017. Det er heilt utruleg at året snart er omme, synest eg nett oppsummerte 2016. At tida går fort betyr vel at ein har det kjekt?:)
Her får du den nest siste vekemenyen for i år. Enjoy!
Vekemeny 51
Følg meg gjerne på Instagram @kvardagsmat for matglede og glimt frå bak kameraet på Instastories.
Mandag
Minestronesuppe
På ein italiensk restaurant fekk eg nyleg ei minestronesuppe som smakte nydeleg, og det gav meg inspirasjon til å kokkelere heime. Dette er ei suppe som er genial å lage… Fortsett å les »
Tysdag
Asiatisk laksewok med nudlar
Asiatisk laksewok med nudlar er kjapp middag med sunne ingrediensar og gode smakar. Laks er lett å få tak i på butikken og treng ikkje lang tid i panna før… Fortsett å les »
Onsdag
Fiskesuppe med kvitvin
Fiskesuppe med kvitvin er enkel å lage og smakar mildt og godt slik ei fiskesuppe skal gjere. Det som tek mest tid er å koke inn kvitvinen, så gå i… Fortsett å les »
Torsdag
Steikt skrei med appelsinsaus
Steikt skrei med appelsinsaus er ein nydeleg ny og frisk måte å servere skrei på. Skreien er i sesong frå januar til april og er på sitt aller beste no,… Fortsett å les »
Fredag
Tortilla med kyllingnuggets
Tortilla med kyllingnuggets er crispi og godt, og kan varierast slik at alle rundt bordet får sin favoritt. Eit must for min del er avokadodressing, men du kan gjerne bruke… Fortsett å les »
Laurdag
Krema kylling og spagetti
Krema kylling og spagetti med både bacon og ruccola i seg er gode smakar som gir ein digg rett. Enkelt, raskt og skikkeleg kosemat som gjerne kan serverast ein kveld… Fortsett å les »
Søndag
Pinnekjøtt med rabbestappe
Pinnekjøtt med rabbestappe er det eg har vakse opp med som middag på julaftan, og framleis det eg helst vil ete om eg får velje. Den lukta som blir i… Fortsett å les »
Noko godt
Riskrem med raud saus
Riskrem med raud saus høyrer julehøgtida til, og gir mange gode minner. Riskremen blir aller best om du lagar den samme dag som den skal etast, men det går veldig… Fortsett å les »
Brødmat
Fletteloff
Fletteloff høyrer med til jul og høgtid, og gjer seg ekstra godt på eit fint dekka frukostbord eller buffétbord. Kanskje skal du invitere inn til ein god familielunsj og vil… Fortsett å les »
Vekas kake
Sjokoladekake frå “Slikkepott”
Matbloggsentralen arrangerer OL-kake utfordring der kravet er at kaka skal innehalde kremfløyte. Dette passa veldig bra for meg som nettopp har fått «Slikepott»-boka i julegåve. Boka er nemleg full av fristelsar som… Fortsett å les »
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.