Vekemeny 14
Vekemeny 14
Mandag
Pasta med sjampinjong og spinat
Pasta med sjampinjong og spinat blei til etter å ha sett instastoryen til Deliciously Ella her ein kveld. Det var tett før eg laga pasta klokka halv elleve ein kveld…. Fortsett å les »
Tysdag
Rosettkål med chorizo
Rosettkål kom på den norske marknaden i 2015, men det er først no eg har funne den i min butikk. Hurra for nyheiter i grønsaksdisken, det er lett å like!… Fortsett å les »
Onsdag
Sellerirotsuppe med sjampinjong og bacon
Sellerirotsuppe med sjampinjong og bacon er suppe med mykje smak som mettar godt. Smakfull suppe med sprø og god topping er perfekt middag. Har du godt brød liggande serverer du… Fortsett å les »
Torsdag
Indisk alt-i-eitt kyllingcurry
Denne oppskrifta fann eg inspirasjon til her, og det som gjorde meg mest interessert var det at ein kunne koke risen i samme gryte eller form som alt det andre…. Fortsett å les »
Fredag
Søtpotetpizza med kvit topping
Dette er ein av mine store favorittar og noko eg ofte lagar til meg sjølv når eg har lyst på litt betre lunsj eller er fysen på noko på kveldstid…. Fortsett å les »
Laurdag
Krema kyllingform
Krema kyllingform har milde smakar og er lett å lage. Det er kjapt forklart bitar av steikt kylling, litt løk og spinat saman med fløyte. På toppen av det heile… Fortsett å les »
Søndag
Lammepita med myntepesto og tzatziki
Lammepita med myntepesto og tzatziki er nydeleg mat som er enkel å nyte fleire dagar på rad. Dette er mat som det er perfekt å få restar av, og som… Fortsett å les »
Noko godt
Panna Cotta med appelsin og Daimkuler
Panna Cotta med appelsin og Daimkuler er ein ny versjon av den nydelege italienske desserten. Panna Cotta tyder kokt fløyte, og det er akkurat det du gjer når du skal… Fortsett å les »
Brødmat
Brødvaffel
Brødvaffel har blitt ein populær vaffel å servere i staden for brødskive. Denne versjonen er laga etter prinsippet i Proteinrundstykker med base av cottage cheese, havregryn og egg. Med ei… Fortsett å les »
Vekas kake
Kokoskake med pistasjenøtter
Kokoskake med pistasjenøtter er både nydeleg på smak og enkel å lage. Kaka inneheld både kokosblomstsukker som er mykje meir næringsrikt enn vanleg sukker, og kokosolje som er noko av… Fortsett å les »
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.