Grilla kyllingwrap med tzatziki
Grilla kyllingwrap med tzatziki
Til to porsjonar treng du:
- Ca 300 g kyllingfilet
- 2 tortillalefser
- 1 hjertesalat
- 1 neve ruccola
- 1 tomat
- 1 avocado
- ½ raud paprika
- ¼ rødløk
- paprikakrydder
- litt nøytral olje
- Tzatziki
Slik gjer du:
- Lag tzatziki etter denne oppskrifta.
- Del kyllingfileten i bitar og tre på spyd. (Legg spyda i bløyt i vatn i 30 min dersom du brukar trespyd).
- Krydre med paprikakrydder og pensle med litt olje.
- Grill på lav/middels varme til kyllingen er gjennomsteikt.
- Skyll og tørk hjertesalat og ruccola og del i mindre bitar.
- Del opp tomat, avocado, paprika og løk i skiver og strimlar.
- Legg opp tortillalefse, salat, grønsaker, tzatziki og kyllingspyd.
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.