Reklame

Fajitas med kremostdipp

Fajitas med kremostdipp i samarbeid med Apetina
/annonse/

kremost dipp

Fajitas med kremostdipp er deilig grillmat i sommarsesongen eller varm og lunt laga på kjøkkenet om vinteren. Skikkeleg kosemat som er fint å servere når det er mange rundt bordet, og ekstra fint når det er ulike preferansar på kva som er godt å toppe fajitaen med.

enchiladas med kremostdipp

Med denne retten på bordet kan kvar og ein velje sjølv kva dei vil fylle lefsa si med, og du som kokk kan velje kor spicy du vil lage kremostdippen som hører til. Eg er spesielt glad i lime, og vil gjerne ha ein limebåt eller to på sida av, slik at det kan ferskpressa lime kan toppe det heile. Har du ikkje forsøkt dette før? Det anbefalast!

enchiladas med guacamole

I samarbeid med Apetina har eg utvikla denne oppskrifta med kremostdipp på toppen, og denne kremostdippen kan funke til meir enn fajitas. Får du restar, eller lagar ekstra, er dette digg dipp å server til nachoschips eller grønsaker!

cream cheese dip

Fekk du lyst til å teste fajitas med kremostdipp? Her finn du oppskrifta, og her kan du lese meir om mitt samarbeid der eg er med i deira Taste Team.

Fajitas med kremostdipp

stjerne Dette blogginnlegget er reklame for Apetina

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.