Reklame

Falafel med Apetinakrem

Falafel med Apetinakrem i samarbeid med Apetina
/annonse/

falafel med apetinakrem

Har du først laga falafel ein gong og oppdaga kor enkelt og ikkje minst godt det er kjem du garantert til å lage det igjen! Det er så gøy å eksperimentere med ulike krydder i, og smake seg fram til ein ny favoritt for kvar gong. Blautlagde kikerter, eller kikerter frå boks, utgjer basen saman med gode krydder og litt bindemiddel.

Har du friske urter, som det gjerne er flust av no i sommarsesongen kan du gjerne ha i ein neve eller to med det du har tilgjengeleg. Ekstra god smak og lekker grønfarge blanda inn i deiga!

falafel

falaffel

hjemmelaget falafel

Denne gongen serverar eg falafel rett på ein spicy salat og med nydeleg salt og god yoghurtdressing med Apetinaost i. Deilig middag med flust av protein, vitaminar og gode smakar -perfekt for #meatfreemonday / #kjøttfrimandag!

falafel salat

Fekk du lyst til å lage enkle falaflar med digg dressing til? Då kan du klikke inn her og finne oppskrifta som eg har levert til Apetina som del av deira Taste Team.

glutenfri falafel

stjerne Dette blogginnlegget er reklame for Apetina

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.