Reklame
Søtpotetpai med asparges
Søtpotetpai med asparges for Apetina
/annonse/
I oppdrag for Apetina har eg utvikla ei ny oppskrift på søtpotetpai som del av deira Taste Team, og eg håper bileta her gjer deg frista til å klikke inn og gå i gong med ein deilig pai!
Å nytte søtpotet som paibotn er genialt enkelt og gir ein nydeleg smak. At paien då blir naturleg glutenfri er ein ekstra bonus! Du kan skjære tynne potetskiver med ein skarp kniv eller nytte ein mandolin.
Sidan det er sesong for friske, gode, grøne asparges passa det glimrande å lage pai med asparges og smuldra Apetinaost i hovudrolla. Denne osten i pai er nydeleg, og gir både god tekstur og god smak.
Får du restar er denne nesten betre dagen etter når du varmar den opp, så ta vare på restane og varm opp eller et kald med ein god salat til.
Her finn du oppskrifta og her kan du lese meir om mitt samarbeid med Apetina. Enjoy!
Dette blogginnlegget er reklame for Apetina
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.