
Omelett med tomat og paprika

Omelett har blitt den nye standardfrukosten min etter granola-perioden. To egg og ein skvett vatn vispa saman med ein gaffel som steiker ferdig medan eg lagar klar frukosten til kidsa. Enkelt nok til kvardags, og godt nok til å ete i helga, samtidig som det mettar godt.
Til 1 person treng du:
- 2 egg
- 1 ss vatn
- litt salt og peppar
- 1 ts smør/olje
- 4 cherrytomatar (kan sløyfast)
- 3 skiver paprika (kan sløyfast)

Slik gjer du:
- Knekk egga i ein kopp, ha i vatnet, litt salt og peppar og rør raskt saman med ein gaffel.
- Smelt smøret i ei lita panne og hell blandinga over.
- Ha i grønsakene, og skru ned varmen til låg-middels.
- Legg på lokk og la steike i 3-5 min til omeletten er ferdig.
- Server med grøn salat.

Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.