PIZZASAUS til å fylle frysaren
Du treng:
- 2 ss olivenolje
- 3 fedd kvitløk
- 1/2 raud chili
- 3 boksar hakka tomat
- 1/2-1 glas tomatpurè
- 1 ss tørka basilikum (eller 2-3 ss frisk basilikum)
- 1 ss oregano (eller 2-3 ss frisk oregano)
- salt og peppar
- Fres finhakka løk og chili til løken blir blank.
- Ha i resten og la småputre så lenge du har tid, dess lenger den får godgjere seg dess betre smakar den.
- Ha over i passe små frysebeger, avkjøl og sleng i frysaren.
Finfin kveldsaktivitet ein heilt vanleg vekedag, og veldig kjekt å ha klart den dagen du skal lage pizza!
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.