Du treng:
- 2 kyllingfiletar
- 100g fullkornpasta
- 2-3 vårløk
- 3 asparges
- 6 cherrytomatar
- ½ rødløk
Pastadressing:
- 6-8 soltørka tomat
- 2-3 ss olivenolje
- 2 fedd kvitløk
- ½ raud paprika
- 1ss tomatpuré
Lag dressingen først ved å kjøre alle ingrediensane saman i ein blender/stavmiksar.
Steik kyllingfiletane og kok pasta.
Skjær opp grønsakene.
Hell av pastavatnet, la pastaen dampe av seg litt i panna før du blandar inn pastadressing.
Ha i grønsakene og bland tilslutt inn kyllingen.
Kan serverast både som lun eller kald:)
(Oppskrift inspirert frå Statoil si kokebok Sunt og godt)
Skrive av Anita
Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.