Vekemeny 23

Vekemeny 23 er på plass og det betyr ingen annet enn at det er søndag! På tide å planlegge den første veka i juni, og bestemme kva som skal stå på middagsbordet.

Følg med på bloggen ut over i veka, her kjem det tips til kva du kan ta med på grillfesten dersom det er grillforbod. Det finnast nemleg mykje godt du kan ta med likevel!

Ha ei fin veke!

Mandag

Nomeatballs med poteter og brun saus

Nomeatballs med poteter og brun saus

Nomeatballs med poteter og brun saus er kjøttkaker utan kjøtt. Ellers er det servert med same tilhøyr som klassikaren har, og det smakar temmeleg likt. Til og med farsen ser… Fortsett å les »

Tysdag

grill fisk torsk

Fiskepakke med torsk og grønsaker

Fiskepakke med torsk og grønsaker er digg mat å ete ute og er kjapp mat å lage på grillen. Middagen er ferdig på 20 minutt, og det gjer at du… Fortsett å les »

Onsdag

gyllen blomkålsuppe

Gyllen blomkålsuppe

Gyllen blomkålsuppe er perfekt vintermat. Det lille ekstra ein treng når ein kjenner seg litt tufs, eller kjenner at ein bryggar på noko. Med gurkemeie som er betennelsesdempande og god… Fortsett å les »

Torsdag

laks med kefirdressing

Laks med kefirdressing

Laks med kefirdressing i samarbeid med Kefir /annonse/ Laks med kefirdressing er ein perfekt kvardagsmiddag som ikkje tek lang tid å lage og som smakar veldig godt! Steikt laks er… Fortsett å les »

Fredag

Vekemeny 18

Pai med bacon og marikåpe

  I bursdagsgåve fekk eg (les: kjøpte sjølv og pakka inn) denne boka, med mykje fine tips om planter som kan brukast i matlaging. Der var det blant anna marikåpe som… Fortsett å les »

Laurdag

tortilla pizza

Tortillapizza med tacokjøtt

Tortillapizza er ein av mine favorittar når eg har lyst på noko godt, men ikkje vil bruke tid på kjøkkenet. Her trengst det ingen heving, benken blir ikkje skitna til,… Fortsett å les »

Søndag

enkel grillmat

Grillet kjøtt med maissalat og chimichurri

Grillet kjøtt med maissalat og chimichurri i samarbeid med Helios /annonse/ Grillet kjøtt med maissalat og chimichurri er nydelig grillmat som krever liten innsats på kjøkkenet. Sausen rører du sammen… Fortsett å les »

Noko godt

hjemmelaget sjokoladeiskrem

Mokkais

Om du har klikka deg litt rundt på bloggen her, så har du kanskje fått med deg at mokkafromasj er det store å server i våre familieselskap. Det finnast ingen… Fortsett å les »

Brødmat

spelt lang panne

Speltbrød i langpanne

Speltbrød i langpanne blei veldig godt motteke her i heimen, og det er jo tipp-topp når det er eit brød som er enkelt å lage! Ein heilt vanleg ettermiddag eltast… Fortsett å les »

Vekas kake

is med nonstop

Iskake med nonstop

Iskake med nonstop er enkel og rask å lage og fantastisk god. Du treng ikkje ismaskin, faktisk berre ein handmiksar og ein frysar. Denne isen fekk eg oppskrift av frå… Fortsett å les »

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Her på bloggen finn du enkle oppskrifter på mat laga frå botnen heime på kjøkkenet vårt.