Vinterferien 2018

Vinterferien 2018 er overstått og om du er ute etter oppskrifter er ikkje dette innlegget for deg. Men er du som meg, og elskar å sjå bileter frå andre sine reiser? Då er denne bilete-bonanzaen for deg. Vi har vore på tur til Miami og området rundt, med telefonen på flymodus mesteparten av tida. Herleg avkopling og god tid til å lese bøker. Kameraet var sjølvsagt med, slik at nokre glimt kunne delast med dykk fine lesarar. Enjoy!

Vinterferien 2018

vinterferien 2018 vinterferien 2018 vinterferien 2018 vinterferien 2018orange blossom miami vinterferien 2018 miami miami miami south beach south beach ocean drive ocean drive miami 2018 miami 2018 restaurant miami shelborne miami shelborne miami miami cruise miami cruise to brødre norwegian escape sunset cayman island cayman island cayman island cruise ship anita costa maya costa maya drømmefanger norwegian escape bahamas bahamas bahamas bahamas vinterferien 2018

Hang du med heilt til slutt?;)
Imponert!

Frå topp til botn såg du Miami South Beach, Caymanøyene, Mexico og Bahamas. Solferie midt på vinteren er undervurdert og bør bli fast innslag på kalendaren! Vitamininnsprøyting og deilig med shorts og sandalar i ei tid der ull dominerar kleskapet.

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Likar du det du ser på bloggen her? Bestill mi første kokebok her!