Vekemeny 40

Vekemeny 40 er klar, håper du finn noko som fristar!

vekemeny 40

Vekemeny 40

Mandag

Tomat- og mozzarellasalat

Tomat- og mozzarellasalat

Tomat- og mozzarellasalat er på sitt beste når tomatane er i sesong. Finn du ulike typar tomatar så er det perfekt å blande dei i denne enkle salaten, det både… Fortsett å les »

Tysdag

karbonader cornflakes

Panerte karbonader med muskatsaus

Panerte karbonader med muskatsaus er perfekt kvardagsmiddag som er laga og klar til servering på 30 minutt. Pass på at du får potetene på kok først, det er dei som… Fortsett å les »

Onsdag

fransk løksuppe

Gratinert løksuppe

Gratinert løksuppe er nydeleg godt samstundes som det må vere ei av dei billegaste suppene du kan lage. Perfekt for studentar som treng næringsrik mat for få kroner. Kjenner du… Fortsett å les »

Torsdag

vekemeny 14

Mild fiskesuppe med laks

  Laks er ein slager på dei fleste middagsbord. Enkel og velsmakande fisk som det er lett å få kjøpt både fersk og frossen. Men er du litt lei av… Fortsett å les »

Fredag

pizza med artisjokk og spinat

Pizza med artisjokk og spinat

Pizza med artisjokk og spinat er aboslutt verdt å prøve om du vil ha ein ny vri på pizzaen din! Eg har brukt artisjokkhjarter frå boks, sidan det er sjeldan… Fortsett å les »

Laurdag

suppe med linser

Linsesuppe med lam

Linsesuppe med lam stod på menyen her 2. påskedag, som siste middag før påskegjestane reiste heim og med siste rest av påskelammet i bruk. Har du restar av lam liggande… Fortsett å les »

Søndag

verdens beste finnbiff

Viltgryte med reinskav

Viltgryte med reinskav er haustgryte delux! Gode smakar kokt saman og servert rykande varmt med søtt syltetøy til og gjerne ei raus skei potetmos. All den kantarellen vi plukka tidlegare… Fortsett å les »

Noko godt

jordbær smoothie

Jordbærsmoothie

Jordbærsmoothie med berre tre ingrediensar som smakar skikkeleg sommar. Sidan det er brukt mandelmjølk i denne verjsonen er den mjølkefri og vegan, om det er noko du treng å ta… Fortsett å les »

Brødmat

glutenfritt bokhvetebrød

Bokhvetebrød med solsikkekjerner

Bokhvetebrød med solsikkekjerner er laga med bokhvete som hovudingrediens. Bokhvete er ikkje i slekt med kveitemjøl (hvetemel), sjølv om det kan høyrast slik ut på namnet, men er faktisk ei… Fortsett å les »

Vekas kake

kake eple

Eplekake

Det er eplesesong og det er omågjere å nytte seg av dei norske epla så mykje ein berre kan! Dette er ei herleg kake som fall i smak både hjå… Fortsett å les »

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.