Vekemeny 25

Vekemeny 25 betyr intet mindre enn at sommarferien er her -tenk det! Her i huset blir det ikkje ferie for min del slett endå, men skuleguten i huset er ferdig i første klasse og klar for mange veker med ferie før han skal møte opp og vere stor andreklassing. Det er heilt ufatteleg at dette året er over allereie….!

Det betyr også at det straks er eitt år sidan vi kom heim frå året i Malaysia, og det merkast i skuffer og skap. Her trengst det ei skikkeleg uttynning og opprydding i roteskuffa. Fleire som kjenner seg igjen?

Anten du skal ha ferie, eller har nokon i heimen som er så heldige så trengst det god mat. Kanskje er det tid og høve for å ha litt ekstra tid på kjøkkenet og lage noko nytt og spanande å overraske med på middagsbordet? Klikk deg vidare nedover og finn noko du har lyst på:)

Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og Snapchat: kvardagsmat!

Vekemeny 25

Mandag:

Tysdag:

Onsdag:

Torsdag / Jonsokaftan / St. Hansaften:

Fredag:

Laurdag:

Søndag:

Vekas brødmat:

Noko godt:

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Likar du det du ser på bloggen her? Bestill mi første kokebok her!