Reklame

Søtpotetpai med asparges

Søtpotetpai med asparges for Apetina
/annonse/

søtpotetpai med asparges

I oppdrag for Apetina har eg utvikla ei ny oppskrift på søtpotetpai som del av deira Taste Team, og eg håper bileta her gjer deg frista til å klikke inn og gå i gong med ein deilig pai!

søtpotetpai

Å nytte søtpotet som paibotn er genialt enkelt og gir ein nydeleg smak. At paien då blir naturleg glutenfri er ein ekstra bonus! Du kan skjære tynne potetskiver med ein skarp kniv eller nytte ein mandolin.

pai med søtpotetbunn

Sidan det er sesong for friske, gode, grøne asparges passa det glimrande å lage pai med asparges og smuldra Apetinaost i hovudrolla. Denne osten i pai er nydeleg, og gir både god tekstur og god smak.

søtpotet asparges feta

Får du restar er denne nesten betre dagen etter når du varmar den opp, så ta vare på restane og varm opp eller et kald med ein god salat til.

oppskrift søtpotetpai med asparges

Her finn du oppskrifta og her kan du lese meir om mitt samarbeid med Apetina. Enjoy!

stjerne Dette blogginnlegget er reklame for Apetina

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Likar du det du ser på bloggen her? Bestill mi første kokebok her!