Vekemeny 19

Vekemeny 19 er ferdig komponert, og dermed er det tid for å planleggje neste vekes middagsmeny. Denne veka har eg teke med marikåpe-paien, sidan eg la merke til at dei første marikåpene var komne på marka her i nabolaget. Kanskje bur du slik til at du kan plukke med deg denne ville veksten og nytte den i middagslaginga? Finn du ikkje marikåpe kan du nytte spinat i staden.

Denne veka er det mange av mine favorittar på menyen, og til helga tok eg med den nye bringebærkaka som kom på bloggen denne veka. Den anbefalast no når 17. mai er i kjømda!

Følg gjerne på Instragram og Snapchat: kvardagsmat!

Ha ei fin veke:)

Vekemeny 19

Mandag:

Tysdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Laurdag:

Søndag:

Vekas brødmat:

Noko godt:

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Likar du det du ser på bloggen her? Bestill mi første kokebok her!