Vekemeny 9

Vekemeny 9 er klar og det betyr at vinterferien er overstått for vår del. Det blei gjærbakst, ski og god mat -men det er ingen grunn til at vi ikkje skal få til det den komande veka også!

Det er alltid litt tungt å kome i rutiner igjen,  men med ein plan i handa går alt so mykje lettare. Veka startar med ein deilig vegetarrett som er fin å ha dagen etter søndagsmiddagen. Kok ekstra poteter slik at du har restar, og bruk dei til middagen mandag.

Vidare finn du både fisk og kjøttkaker, og biff og vegetarpizza margherita. Noko for ein kvar smak håper eg. Om du vel å følgje vekemenyen slavisk eller plukke ut dine favorittar er heilt opp til deg. Kanskje blir det for mykje mat og du kan varme opp restane dagen etter? Det er jo min største favoritt sidan det betyr mindre oppvask;)

Følg meg gjerne på instagram og snapchat: @kvardagsmat

Mandag:

Tysdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Laurdag:

Søndag:

Noko godt:

Vekas brødmat:

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Likar du det du ser på bloggen her? Bestill mi første kokebok her!