rømmegraut

Rømmegraut

Rømmegraut er herleg tradisjonsmat som slett ikkje er vanskeleg å lage frå botnen. Ikkje treng du mange ingrediensar heller! Ein fin rett å servere både til kvardags og til fest…. Fortsett å les »

Kokosbollar

På instagram har eg tidlegare publisert Kokosbollar, til stor begeistring. I denne versjonen er sukkeret meir enn halvert, og oppskrifta er inspirert av ein av mine favoritt TV-kokkar og TV-serien… Fortsett å les »

Muslibar

Muslibar Til desse muslibarane har eg teke utgongspunkt i Berit Nordstrand sin versjon. Henne har eg sansen for! Bra dame med bra fokus:) Muslibarane blei testa ut på skitur ein… Fortsett å les »

Halvgrove tebriks

Halvgrove tebriks

Dei fine tebriksa på bloggen her har vore veldig populære, men har litt for lite grovmjøl i seg til at dei kan passere til kvardags. I denne versjonen derimot har… Fortsett å les »

is med nonstop

Iskake med nonstop

Iskake med nonstop er enkel og rask å lage og fantastisk god. Du treng ikkje ismaskin, faktisk berre ein handmiksar og ein frysar. Denne isen fekk eg oppskrift av frå… Fortsett å les »

Eltefritt rugbrød

Eltefritt rugbrød

Eltefritt rugbrød er ein grovare versjon av det nydelege eltefrie brødet. Med quinoaflak får du med alle dei gode næringsstoffa frå dette ”superfrøet”, men har du ikkje det i hus… Fortsett å les »

Musli

Denne versjonen er laga etter at ei venninne var ute og flaug og kjøpte seg frukost på Gardermoen. Dette måtte vi enkelt kunne lage! Snyta god og utan sukker er… Fortsett å les »