saffransbullar

Saffransbullar

Saffransbullar er laga med deilig fyll av mandelmasse og kvit sjokolade. Om du likar smaken på safran kjører du på med det, viss ikkje gjer du som oss og brukar… Fortsett å les »

torsk pizzasaus

Vekemeny 50

Har julestresset teke deg? Pust inn. Pust ut. Senk skuldrane og stryk kjapt vekk alt du faktisk ikkje treng gjere. Du treng ikkje vaske vindauga før jul, det er det… Fortsett å les »

nachos med torsk

Nachos med torsk

Nachos med torsk høyres kanskje noko rart ut, men dette må du prøve! Fisken er krydra med tacokrydder, og rundt bordet fann ein raskt ut at det likna kylling. Kvit… Fortsett å les »

spelt og rug brød

Vekemeny 49

Vekemeny 49 er klar og det er første søndag i advent. Tenk at jula snar er her! Synest ikkje det er lenge sidan vi var ute på sjøen og fiska… Fortsett å les »

strull

Strull

Strull er kanskje mindre kjent enn den liknande krumkaka, men kva for ein type som er best er vanskeleg å bestemme. Strull blir laga med kremfløyte, seterrømme eller creme fraiche… Fortsett å les »

verdens beste nøttestek

Nøttesteik med quinoa

Nøttesteik med quinoa er nydeleg servert saman med brun saus og tradisjonelt steik-tilhøyr. Her får du eit vegetarisk alternativ som har blitt meir og meir populært siste åra. Denne nøttesteika… Fortsett å les »

krema kantarell suppe

Vekemeny 48

Søndag betyr planlegging av den komande veka, og gjer kvardagen litt mindre hektisk. Med ein plan for kva som skal serverast til middag blir kabalen med innkjøp, kjøkkenteneste og ettermiddagsaktivitetar… Fortsett å les »