tacograteng

Vekemeny 4

Vekemeny 4 er klar, og vips var vi i slutten av januar. Det er ikkje meir enn nokre få veker sidan det var full jul her på bloggen, og på… Fortsett å les »

krema kyllingform

Vekemeny 3

Vekemeny 3 er klar, håper du finn noko som fristat å setje på bordet. Lag gjerne dobbel porsjon når du er i gong, så har du enkel middag til dagen… Fortsett å les »

quinoaknekkebrød

Reklame

Quinoaknekkebrød

No når det er mørketid gjeld det å ha enkle og gode løysinga for frukost og kveldsmat, og då er knekkebrød ein favoritt her. Knekkebrød i ulike versjonar og variantar… Fortsett å les »

kyllinggryte med curry

Vekemeny 2

Vekemeny 2 er klar, og vips var vi godt i gong med 2018. Vi kickstarta det nye året som vanleg med bursdagsfeiring. I år er det ni år som står… Fortsett å les »

MRF-svele

MRF-svele

MRF-svele er eit eige begrep når det gjeld sveler, og stammar frå ferjene her i Møre og Romsdal. Dei blei tidlegare drifta av MRF – Møre og Romsdal Fylkesbåtar og… Fortsett å les »

brødvaffel

Brødvaffel

Brødvaffel har blitt ein populær vaffel å servere i staden for brødskive. Denne versjonen er laga etter prinsippet i Proteinrundstykker med base av cottage cheese, havregryn og egg. Med ei… Fortsett å les »

torsk på italiensk vis

Vekemeny 1

Vekemeny 1 er klar og då er vi plutseleg inne i 2018! GODT NYTTÅR! Håper du hadde ei fin juleveke og er klar til å finne fram kvardagsmaten igjen. Etter… Fortsett å les »