vekemeny 14

Vekemeny 30

Sidan vi er midt i fellesferien har eg teke med ein del grillmat på denne vekemenyen. Ein ny grillsaus, litt nytt tilbehør eller noko nytt å legge på grillrista gjer… Fortsett å les »

smørdampet nykål

Dampa nykål

Dampa nykål må vere eit av sesongens aller enklaste tilbehør å servere. Så lite arbeid, og så godt på smak! Finn du nykål eller sommarkål på butikken så ta med… Fortsett å les »

salte mandlar

Vekemeny 29

Søndagen er her og det er tid for vekemeny igjen! Endeleg er det sommarfeire for vår del, og håpet er at flest mogleg av måltida kan nytast utandørs. Håper du… Fortsett å les »

hjemmelaget potetsalat

Potetsalat

Potetsalat høyrer med på ein kvar grillfest, og denne versjonen lagar du lett sjølv. Den største delen av jobben er å koke potetene tidleg nok, slik at dei rekk å… Fortsett å les »

hvitvinsdampede blåskjell

Kvitvinsdampa blåskjel

Kvitvinsdampa blåskjel er kjapp og god mat å lage. Den vanskelegaste for min del er å finne blåskjel i butikken. Men når eg gjer det, då kjøper eg lett med… Fortsett å les »

Sommarkake

Vekemeny 28

Ny veke står for tur, og sjølv om det er juli og ferietid må ein ha mat på bordet. Håper du finn noko som fristar å lage, her er denne… Fortsett å les »

Verdens Beste – Kvæfjordkake

Verdens Beste – Kvæfjordkake. Denne kaka treng vel neppe å bli introdusert? Den har blitt kåra til Noregs beste kake fleire gongar og går like ofte under namnet «Verdens Beste»… Fortsett å les »

bbq-saus

Reklame

BBQ-saus

BBQ-saus er kjapt å røre saman, og så treng det berre å stå å putre litt for seg sjølv før den er ferdig. Har du ikkje ein heil time til… Fortsett å les »

speltbrød i langpanne

Vekemeny 27

Vekemeny 27 er klar og sommarmodusen er påslått. Vi har hatt nokre dagar med fint vêr i veka som har gått og det gir meirsmak for meir sommarvarme og sommaraktivitetar…. Fortsett å les »