enkel kylling satay

Vekemeny 22

Sommaren kom brått på besøk og då kom lysta til å lage is, grille kvar dag og diske opp med digg drikke. Kidsa har allereie laga milkshake etter å ha… Fortsett å les »

falafel i pitabrød med dressing

Vekemeny 21

Det er søndag og tid for å planlegge den komande veka! Sommartemperaturane har vist seg fram i veka som har gått og gitt oss lyst til å vere ute heile… Fortsett å les »

panna cotta med bringebærsaus

Tips til 17. mai

Har du ikkje fått førebudd så mykje som du hadde tenkt til den store feiringa i morgon? Har du lyst å gjere litt stas utan å bruke tid på kjøkkenet?… Fortsett å les »

grilla lammekoteletter med myntedressing

Vekemeny 20

Vekemeny 20 er på plass, og då er 17. mai her også. Stryking av bunadskjorte og flagg står på planen, saman med god mat. På denne dagen må det kake… Fortsett å les »

enkel bløtkake

Sponsa

Bløtkake med bær

Bløtkake med bær høyrer til når det er fest og feiring. Eit sukkerbrød med krem og søte, friske bær er noko som både små og store likar å få servert…. Fortsett å les »

sjokoladepavlova med vaniljekrem og bær

Festkaker til mai

Festkaker må ein ha ei ein månad som mai! Det er konfirmasjon, bryllaup og 17.mai. I tillegg er det raude dagar krydra innimellom, og då høver det med noko godt… Fortsett å les »

brokkolisalat med jordbær og pistasje

Vekemeny 19

Vekemeny 19 er på plass og klargjeringa til den komande veka er på gong. Ny veke med lyse og lette vår-kvardagar! Kanskje har du leita fram grillen i helga? Då… Fortsett å les »