taco med torsk

Fisketaco

Fisketaco er nydeleg godt, og ein perfekt måte å få i familien meir fisk på. Kvit fisk er mild i smaken, og med tacokrydder og tortillachips rundt er det ikkje… Fortsett å les »

krema kyllingform

Vekemeny 47

Vekemeny 47 er hermed servert, og med det ønskjer eg som alltid at du finn inspirasjon til kva du kan lage i den komande veka. Litt planlegging med innkjøp gjer… Fortsett å les »

melisbollar

Melisbollar

Du har kanskje høyrt om melisbollar? Bolledeiga som ikkje treng forheving, men som skal trillast ut med det same? Oppskrifta er publisert under «Verdas beste bollar» her tidlegare, men etter… Fortsett å les »

nydelig flettekrans

Vekemeny 46

Vekemeny 46 er klar og vi er allereie godt i gong med november! Det er berre å tenne lys og prøve å nyte mørketida det ein kan. Alternativet funkar ikkje,… Fortsett å les »

heimelaga karamellpudding

Karamellpudding

Karamellpudding er jul og familieselskap og alt på ein gong. Deilig karamellsaus, krema pudding og vispa krem på toppen. Nydeleg! Og så er det slett ikkje så vanskeleg å lage… Fortsett å les »

quinoa granola

Reklame

Quinoagranola

Quinoagranola er nydeleg, sprø og crunchy. Denne har gått ned på høgkant her i heimen, både til frukost, lunsj og kvelds. Serveret saman med syrna mjølk eller yoghurt. Nydeleg på… Fortsett å les »

tunfisksalat

Tunfisksalat

For nokre veker sidan var eg i Oslo, og sidan eg først var i storbyen besøkte eg Ina frå Mat på bordet i same slengen. Ho har innreidd ny matverkstad… Fortsett å les »