Asiatisk laksewok med nudlar

Vekemeny 9

Huhei hvor det går! Ny veke på gong, og ny middagsinspo er klar. Etter ferieveke med litt lausare planlegging trengst det ofte litt idear for å kome i gong igjen…. Fortsett å les »

gyllen blomkålsuppe

Gyllen blomkålsuppe

Gyllen blomkålsuppe er perfekt vintermat. Det lille ekstra ein treng når ein kjenner seg litt tufs, eller kjenner at ein bryggar på noko. Med gurkemeie som er betennelsesdempande og god… Fortsett å les »

kyllingform med cashewnøtter

Vekemeny 8

Søndag og vinterferien er her! Yey! Genial oppfinning å ha ferie midt i semesteret. Ei ferieveke som plutseleg blei aktuell igjen når det kom skuleborn i heimen, og fytti så… Fortsett å les »

rosettkål eggepanne

Reklame

Eggepanne med rosettkål

Rosettkål er perfekt å ha i ei panne med andre godsaker, sidan den ikkje treng lang tid før den er ferdig. Her får du oppskrift på ein digg helgefrukost eller… Fortsett å les »

Rosettkål med chorizo

Reklame

Rosettkål med chorizo

Rosettkål kom på den norske marknaden i 2015, men det er først no eg har funne den i min butikk. Hurra for nyheiter i grønsaksdisken, det er lett å like!… Fortsett å les »

hønsefrikassé 2.0

Vekemeny 7

Ny vekemeny er på plass, og her i heimen er det siste innspurt før vinterferien. Vi pakkar straks kofferten og reiser til varmare strøk. Det blir herleg! Men før den… Fortsett å les »

sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake har deilig mjuk sjokolademousse på toppen av ein deilig mandelbotn. Dette er søt og god kake som passar perfekt for deg som likar sjokolade. Toppar du kaka med friske… Fortsett å les »