pizza med artisjokk og spinat

Vekemeny 17

Vekemeny 17 inneheld både vegetarmat, fisk og kylling. Med vår i lufta blir det ny giv i alle leirar, og då høver det vel bra å prøve noko du ikkje… Fortsett å les »

Vekemeny 16

Sjølv om det framleis er påskefeiring er det straks på tide å tenkje på kvardagen igjen og vekemeny 16. Ei litt kortare kvardagsveke er ein fin start etter mange dagar… Fortsett å les »

Helios favoritt: kokosolje

Sponsa

Helios-favoritt: kokosolje

Kokosolje har dei siste åra blitt meir og meir populært, både i matlaging og som hud- og kroppspleie. Oljen hadde tidlegare eit noko rufsete rykte som «farleg metta feitt» men… Fortsett å les »

påskefrokost

Påskefrukost

Påskefrukost høyrer med denne høgtida, gjerne av den lange typen. Og så er det jo desse egga som skal serverast, etast og pyntast med. Eg fall pladask for måten Marthe… Fortsett å les »

Vekemeny 15

Vekemeny 15 er klar på sjølvaste palmesøndag. Eg håper du er klar for ei fin påske, anten det blir i by eller til fjells. Skal du vere åleine kan du… Fortsett å les »

energikuler med dadler

Sponsa

Energikuler med kokos

Energikuler med kokos er himla enkle å lage, og så nydelege på smak. Om eg har lyst på noko godt ein føremiddag, ettermiddag eller kveld er dette ein favoritt å… Fortsett å les »

oreokake

Oreokake

Oreokake hadde si storheitstid for nokre år sidan. Då sto den på kvart eit kakebord vi kom til, og alle ville smake denne søte og mektige kaka. Så roa det… Fortsett å les »