Reklame

Raw brownies kuler

Raw brownies kuler i samarbeid med Helios.no
/annonse/

raw brownies kuler

Når hverdagen atter er over oss er det tid for smarte og sunne snackvarianter når søtsuget etter feriens glade dager kommer. Disse raw brownies kulene smaker som brownies med krønsj, og er perfekte å ha å lur i kjøleskapet!

Kulene er raske å lage, og det eneste som trengst er en foodprosessor med kniver. Maskinen gjør jobben, og du bruker bare hendene når kulene skal trilles ut til slutt. Klarer du ikke spise alle første uken kan du fryse kulene i opptil to måneder. Siden de er så små i størrelse tiner de raskt!

raw brownies kuler

Fikk du lyst til å lage noe godt? Her er oppskriften:

Raw brownies kuler

  • 2,5 dl Helios økologiske dadler
  • 1 dl Helios økologiske solsikkekjerner
  • 1 dl Helios økologiske valnøtter
  • 3 ss kakao
  • 1 ss Helios økologisk vaniljesukker
  • 1 klype (himalaya) salt
  • 1 ts Helios økologisk kokosolje

Oppskrift:

  1. Legg dadlene i bløt dersom de er harde. Gjerne kaldt vann over natten, eller i lunket vann i 15-30 minutter. Hell så av vannet og ha dadlene (uten sten) i en foodprosessor med kniver.
  2. Kjør dadlene til de er en jevn masse.
  3. Ha i solsikkekjerner, valnøtter, kakao, vaniljesukker og salt. Kjør til alt er en jevn masse, og ha så i kokosoljen til slutt. Bland godt.
  4. Form kuler av 1 ss masse og sett i muffinsformer. La kulene avkjøle 30 min i kjøleskap slik at de får satt seg før servering.
  5. Oppbevares kjølig i inntil 1 uke, i fryseren i opptil 2 måneder.
  6. Velbekomme!
raw brownies kuler

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med Helios.no

stjerne Dette blogginnlegget er reklame for Helios

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Her på bloggen finn du enkle oppskrifter på mat laga frå botnen heime på kjøkkenet vårt.