17.mai meny

Kakeforslaga til 17.mai har vore populære her siste veka, og eg har fått spørsmål om eg har forslag til mat som kan severast mellom alle is og kakefata på nasjonaldagen vår. Her er nokre idéar:

rømmegraut

 

Rømmegraut med flatbrød og spekeskinke passar til ein slik festdag.

valnøttrundstykke

 

Lag rundstykker og server ein lang frukost eller lunsj. Steik dei i dag eller lag eltefrie i kveld og steik dei i morgon.

salat med asparges, jordbær og spekeskinke

 

Server ein festsalat med jordbær og asparges.

 

 

Potetsalat til spekemat, eggerøre og godt brød.

 

Lag pai i dag og server den varm eller kald i morgon.

Håper du blei inspirert til å setje noko godt på bordet i morgon. Hipp hurra!:)

Skrive av Anita

Eg som står bak denne matbloggen heiter Anita, og likar best å stå på kjøkkenet eller på ein fjelltopp her på Sunnmøre. Kjøp gjerne kokeboka mi som kom ut i 2018.